Selecteer een pagina

MONIKE VAN DUREN

Monike had haar eerste succes met dierencommunicatie in 2003, toen ze een vriendin van haar hielp met haar kat. De vriendin was verhuisd en gaan samenwonen. De kat was getraumatiseerd en heel erg bang dat ze weg moest.

Door het leggen van hartscontact ontstond er een nieuwe verbinding tussen de kat en haar vriendin. De kat hield op met het continu miauwen, krabben en vechten. Dit heeft Monike geinspireerd deze nieuwe weg in te slaan. Later realiseerde ze zich dat ze haar hele leven al communiceerde met dieren.

Ze heeft nooit spijt gehad van deze stap. Haar 15-jarige ervaring als academisch onderzoeker helpt haar de juiste vragen te stellen en de diepte in te gaan om zo tot de essentie van het dier door te dringen. Haar sterke intuitie en energetische gevoeligheid in combinatie met haar rustige uitstraling maken haar tot een begaafd dierencommunicator. Ze begeleidt mensen bij het beter begrijpen van het dier, of het nou een paard, hond, kat of ander dier is.

Monike (MSSc) is getraind in Reiki, Theta Healing, Healing Touch for Animals and Matrix Energetics. Ze kent de basisbeginselen van Massage, Bach Remedies, Etherische Olien, Homeopathie and Kruiden. Ze werkt met allerlei soorten gedrags-, emotionele, fysieke en multidimensionele problemen. Monike is een warme, betrouwbare en betrokken persoonlijkheid. Ze vindt het leuk om zowel met de mensen als met de dieren te werken.

Voorjaar 2008 vond een unieke gebeurtenis plaats op Whidbey Island, Amerika. Drie studenten van Carol Gurney, een van de grondleggers van dierencommunicatie en een bijzondere en gerespecteerd docent van DC, gaven een tweedaagse workshop over dierencommunicatie. Jacqueline Sowell, Pattie Carney en Monike van Duren, alle drie gecertificeerde Dieren Communicators, gaven een tweedaagse beginners en half gevorderden workshop.

Op de eerste dag leerden de deelnemers hoe telepathische informatie gezonden én ontvangen wordt. Op de tweede dag gingen wij meer de diepte in door technieken aan te leren waardoor meer fysieke informatie ontvangen kan worden. Ook ingewikkelder problemen kwamen aan de orde, waarbij met name het oplossen van problemen een rol speelde. Tot slot hebben wij ervaren wat het is om door de ogen van het dier te kijken. Om de ervaring compleet te maken hebben wij ook een uitstapje gemaakt naar een geitenboerderij.

Special uit 2008